Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

Äntligen VÅR!

DagboksanteckningarPosted by Carina Tue, April 21, 2009 09:54:46

I går kväll så red jag ut med den andra gruppen för kvällen. Fantastiskt att det är ljust fortfarande när kl är 21. Det går fort med våren nu - även om vi fortfarande har mycket snö kvar...

Jag red Phoebe på uteritten och hon e verkligen en liten pärla - det är otroligt att ha kvar avkommor efter hennes mamma Phedra. Till helgen så skall jag kursa med Phoebe för Lena - ser verkligen fram emot det. Phoebe har fått mycket av såväl Phedras egenskaper som Furtivos.

Bl.a ett fantastiskt psyke - även om hon ibland har använt det för att hitta på saker som gjort mig en smula irriterad. Phoebe är otroligt "cool" inte mycket som skrämmer henne men samtidigt OM hon reagerar på något (rädd blir hon inte men ibland kan hon spela "Allan") så går det OTROLIGT snabbt. Igår så skyggade hon ett par gånger för rotvältor och det är inte så lätt att hänga med för att hon är så reaktionssnabb.

Phoebe är oxå väldigt högrangig - vilket är lite märkligt för det var definitivt inte Phedra, snarare tvärtom. Phoebe är suverän på att etablera sig som ledare om man inte är uppmärksam. Hon gör det inte på några uppseendeväckande sätt men en av hennes favoriter är att flytta på en - och är man inte uppmärksam kanske man inte ens märker det!

  • Comments(0)//blogg.bircahastgard.se/#post157