Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

inspirerad

DagboksanteckningarPosted by Marina Mon, April 27, 2009 19:33:28

så har "Lena-helgen" tagit slut och människorna försvann...det är så roligt när de kommer och bor och sover hos mig! Sen, när jag kommer hem på söndag eftermiddag är det så tomt och tyst...(Nu vet ni det!)

Jag och Vilda hade en bra helg, vi var ju inte med på kursen förstås, men hade egen "privat" kurs med Ingrid O och Anna-stina som toppenfröknar. Jag och Vildan har lasttränat! Hon har stått inne i transporten och ätit betfor ur hink, backat ut och kommit in igen. Dock lite mer bråttom ut igen när hon inte fick äta mer. Men jag är så nöjd och glad över det lilla. Som många vet är inte jag den som springer och hjälper folk som behöver lasta sin (ibland) bråkiga häst...jag springer åt andra hållet...

För något år sedan var Carina, jag och Lotta A på väg till Skellefteå med en häst som skulle till kliniken. För att göra en lång historia kort så kom vi bara strax söder om Jävre av olika orsaker och diverse otäcka händelser. Därifrån åkte vi sen tillbaka hem. Sedan dess är jag skiträdd för transportering. Varje gång vi ska åka någonstans med häst i vagnen säger jag först: -Carina, du får köra. Sen sitter jag bara och räknar sekunder och minuter tills vi är framme. Så, JAG behöver lasttränas.

Förr, med min gamla häst Tom (minns nån honom?) då lastade jag ensam, åkte på kurs, lastade själv igen och körde alldeles själv!!! Att jag bara vågade! Jag hade inte fattat då vad som kan hända och hur farligt det kan bli...eller åtminstone var jag inte särskilt orolig över ATT det skulle hända något. Men, snart kanske jag fixar det igen. Mina knän skakade mindre andra dagen Vilda gick in i alla fall. Så nu vill jag bara ha en egen transport så att jag kan träna hela tiden och så ska jag träna Vilda så att vi kan vara med på kursen i sommar. Jag är så inspirerad och ännu mindre ödmjuk! Om Vilda kan gå in i transporten och vara cool så måste ju jag också kunna. Och kan hon göra såna saker, då borde hon kunna vara cool i ridhuset med andra hästar också!

Vi fixar det här!

  • Comments(0)//blogg.bircahastgard.se/#post159