Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

Philippe Karls "upprop"

Klassisk dressyrPosted by Carina Fri, August 07, 2009 20:45:07

I våras så skrev Philippe Karl ett brev till det Tyska Ridsportförbundet där han gav sin synpunkt på dagens tävlingsridning i dressyr och förslag på hur man skulle kunna förbättra situationen för hästarna genom ett fåtal enkla regeländringar. (Har skrivit tidigare om detta i min blogg).

Inget svar kom förrän efter 3 månader (och då hade PK publicerat brevet både på sin hemsida och i en stor tysk hästtidning). Christopher Hess (som är en höjdare inom det tyska ridsportförbundet) skickade slutligen ett svar som nu PK replikerat.

Läs såväl C Hess svar som PKs replik på

http://www.philippe-karl.com/703/English/Unterschriftenliste-en.html

Jag har min uppfattning klar om det hela – vad säger du?

Ps. det är över 10.000 personer som skrivit under PKs förslag till regeländringar. Det finns alltså många som håller med om att dagens tävlingsridning har tagit en riktning som det måste göras något åt – för hästarnas skull! Håller du med PK – skriv under du också – det är lätt gjort på hans hemsida.

  • Comments(0)//blogg.bircahastgard.se/#post204