Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

Var tog sommaren vägen?

DagboksanteckningarPosted by Christina Pekkari Tue, September 28, 2010 19:20:10
Så har det blivit höst med frost på morgonen och mörka kvällar. Är det bara jag som saknar sommaren? Varma, ljusa kvällar. Doften av sommar och solens underbara strålar. Härliga semester dagar i stallet (blev dock alldelens för få i sommar). Saknar förra sommarens uteritter med A-K och Sofia. När vi utforskade stigarna i skogen. Saknar Marimba också. Det är tomt utan henne i stallet, fast Jeppe har gjort ett jätte jobb med att försöka fylla hennes skor. Han har till och med börjat tappa skorna som hon brukade.
Härliga stunder på sommarens ridläger, när Jeppe var så där helt perfekt. När jag fick Jeppe att gå först över ett dike. Ingen stor sak men hela världen för mig. Pratstunder i barraken. Ja det funkar ju på hösten också. Får väll börja fokusera på saker som faktisk går att göra även på vintern. Som en tur i skogen med Marina och A-K? Det är en inbjudan ( det gäller dig också Carina). Ha en trevlig stalldag med middag. Att faktiskt ta sig tid till att njuta av hösten och inse att det nog blir en sommar även nästa sommar.

  • Comments(2)//blogg.bircahastgard.se/#post309