Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

Regalo

DagboksanteckningarPosted by Carina Tue, December 21, 2010 17:12:10

Anna-Stina, en kompis efterlyser på min gästbok en bild på "nyförvärvet" Regalo... Ja, jag som egentligen håller på att minska ner mitt hästantal har blivit med en ytterligare häst!

Det är (snart) 13-årige lusitanon Regalo som ägs av Li Skarin som tillsvidare är hos mig på foder och rehabilitering. Rehabilitering eftersom han för drygt 1½ år sedan fick en skada i höger framknä som inte har blivit helt ok (än i alla fall). Förhoppningen är att tid och lämplig rehabiliteringsträning skall få honom fullt fungerande på sikt. Just nu så jobbar vi (Anna-Karin och jag) honom från marken med bl.a longering och "six keys..."

Här nedan kommer en bild på honom tillsammans med Julio Borba på avelsvärderingen (han är INTE hingst längre...) på Helmer Ridcenter. Du kan oxå läsa mer om honom på Näsviksgårds hemsida http://nasviksgard.weebly.com/avel.html (scrolla neråt en bit på sidan så finns såväl fler bilder som lite mera info om honom. Ps. det står dock om honom att han skall vara 164 cm i mankhöjd men vi har kontrollmätt honom med stångmått och han är 160 cm MED skor och brodd...) smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by sofia Sun, January 16, 2011 17:28:24

Vilken fin pojke du har fått till Birca :D

Posted by Misha Alsafar Mon, January 03, 2011 00:29:32

Åh Regalo är så himla fin!! Så roligt att han fått komma till Birca! :D