Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

Dax för Lena-kurs!

Aktuellt just nuPosted by Carina Tue, May 03, 2011 17:35:46

Nu i helgen (6-8 maj) är det dax för "Lena-kurs" igen här på Birca. Skall bli jättekul som vanligt att kursa i dagarna tre. Vi börjar med teori på fredag kväll för att sedan fortsätta med ridning under lördag o söndag.

I skrivande stund vet jag inte riktigt vilken häst jag skall delta med (har ju en del att välja på :-) så vi får se...

Vill du delta från marken finns platser kvar (finns även en ryttarplats) - har man varit med tidigare kan man komma direkt på ridningen lördag och/eller söndag - har man däremot aldrig varit på kurs för Lena (eller Craig) är det obligatoriskt att delta på teorin på fredag kväll.

Hör av dig till mig om du är intresserad! Mail cas.birca@telia.com eller tel 070-658 27 19.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.