Phoebe o gänget

Phoebe o gänget

Om bloggen

Hej alla. Nu har vi startat upp en blogg om Birca, dess hästar o människor. Här kommer vi att skriva om saker som händer här på Birca, tankar, idéer m m. Dessutom är tanken att sidan skall fungera som ett diskussionsforum för dig som är intresserad av klassisk ridning. Till att börja med är det endast jag o Marina som kan göra inlägg här. Vill även du kunna göra det? Maila då mig på cas.birca@telia.com eller prata med mig i stallet. /Carina

Lena-kurser m m

Aktuellt just nuPosted by Carina Sun, June 19, 2011 21:48:18

Nu är helgens Lena-kurs över för denna gång. Det har varit kul som vanligt - red Phoebe denna gång! Min lilla pärla... smiley

På tal om Lenas kurser - av olika skäl har vi flyttat på några av hennes kurser under hösten - här nedan följer aktuella datum:

30-31 juli - "plocke-pinn-helg" med Lena Danius och Maria Bucht (Alexanderteknik)

27-28 augusti - kurs med Ed Dabney "Six keys to harmony" (plats ej klar i dagsläget men att Lena o Eds kurser krockade gjorde att vi flyttade Lenas kurs till nedanstående datum)

2-4 september - distriktskurs med Lena

21-23 oktober - distriktskurs med Lena

26-27 november - "plocke-pinn-helg" med Lena och Maria (se ovan)

Kursinbjudningar kommer att komma via mailen (till er som ligger på min maillista) samt via Norrbottens Ridsportförbunds hemsida (distriktskurserna).

Hör av er om ni har några frågor eller vill vara med på maillistan - cas.birca@telia.com

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.